Ideální manžel - Wilde, Oscar, 1854-1900 (Drama, 2024)
Slavná "salonní komedie" mistra břitkého anglického humoru. Vyhrají intriky a korupce nad čestnými postoji? I takové otázky klade konverzační komedie, která s neodolatelným kritickým humorem líčí londýnské vyšší kruhy z doby, kdy se zde pohyboval i slavný a provokativní autor.