Měšťák šlechticem : komedie-balet o pěti dějstvích - Molière, 1622-1673 (Drama, 2024)
Komedie francouzského klasika si bere na mušku aristokratické ambice buranského obchodníka. Ve své komedii se Molière vysmívá zbohatlickému prodejci sukna Jourdainovi, který se chce stát šlechticem. Jeho hlouposti a nezřízené touhy zneužívá zchudlý šlechtic hrabě Dorant, který z něho ždímá peníze.