Misantrop : komedie o pěti dějstvích - Molière, 1622-1673 (Drama, 2024)
Komedie o člověku stranícím se světa, jež bývá považována za Molierovo vrcholné dílo. Hra na pozadí intrik nabízí velmi dnešní téma: má se člověk přizpůsobit pragmatickému politikaření a z toho profitovat, anebo vyjádřit svůj protest distancí a stáhnout se do ústraní?