Bezvýznamná žena - Wilde, Oscar, 1854-1900 (Drama, 2024)
Milovníky Wildeových her, ve kterých odkrývá pokrytectví tradičních vyšších vrstev anglické společnosti, potěší i tato jeho komedie. Na jednom z večírků vybrané společnosti společensky úspěšný, veskrze cynický, životem protřelý a zkušený lord Illingsworth obdrží dopis, který podle jeho slov napsala „bezvýznamná žena“. Tak začíná hra, která odhaluje leccos, co se skrývá za společenskými úsměvy.