Kompendium knihovnictví. - Katuščák, Dušan, 1946- (Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě, 2022)
Publikace zaměřená na teoretické a praktické problémy informační vědy, selekční jazyky a klasifikaci využitelné v rešerších a management knihoven.