Kompendium knihovnictví - Katuščák, Dušan, 1946-; Foberová, Libuše, 1964- (Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě, 2023)
Publikace obsahuje souhrn poznatků z následujících oblastí studia knihovnictví: knižní kultura, vědecké a technické informace, metadata, architektura knihoven, péče o knihovní fondy, GDPR v prostředí knihoven a vzdělávání dětí a mládeže.