Otec Brown na stopě zločinu - Chesterton, G. K. 1874-1936 (Městská knihovna v Praze, 2024)
Soubor detektivních povídek, jejichž hrdinou je oblíbený otec Brown. Dobromyslný katolický kněz Brown řeší spletité detektivní případy především za pomoci své dokonalé znalosti lidské duše a jejích hříchů i ctností. Jeho pomocníkem bývá hromotlucký Francouz, soukromý detektiv a bývalý lupič Flambeau.