Rokle šeré smrti 2017 : sborník vítězných povídek ze 13. ročníku literární soutěže spolku Prague by Night (Městská knihovna v Praze, 2024)
Sborník vítězných próz z 13. ročníku literární soutěže nakladatelství Prague by night, zaměřené na původní českou hororovou povídku.