Rokle šeré smrti 2020 : sborník vítězných povídek z 16. ročníku literární soutěže spolku Prague by Night (Městská knihovna v Praze, 2024)
Sborník vítězných próz z 16. ročníku literární soutěže nakladatelství Prague by night, zaměřené na původní českou hororovou povídku.