Rokle šeré smrti 2021 : sborník vítězných povídek ze 17. ročníku literární soutěže spolku Prague by Night (Městská knihovna v Praze, 2024)
Sborník vítězných próz ze 17. ročníku literární soutěže nakladatelství Prague by night, zaměřené na původní českou hororovou povídku.