Kompendium knihovnictví - Katuščák, Dušan, 1946- (Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě, 2022)
Publikace obsahuje souhrn poznatků z následujících oblastí studia knihovnictví: knižní kultura, vědecké a technické informace, metadata, architektura knihoven, péče o knihovní fondy, GDPR v prostředí knihoven a vzdělávání dětí a mládeže.