Hra o lásce a smrti - Rolland, Romain, 1866-1944 (Drama, 2024)
Drama francouzského klasika, zasazené do bouřlivého revolučního období. Ústřední postavou dramatu je vědec Jerome de Courvoisier, člen francouzského revolučního Konventu, který se dostává do stále většího konfliktu s narůstajícím jakobínským terorem. Před osudovou zkouškou stojí ale i jeho vztah s mladou manželkou Sofií a přátelství k pronásledovanému revolucionáři Valléemu.