Z mých vzpomínek na Jaroslava Haška, autora "Dobrého vojáka Švejka" a výborného českého humoristu - Hájek, Ladislav, 1884-1943 (Městská knihovna v Praze, 2024)
Beletrizované vzpomínky českého básníka, prozaika a žurnalisty na Jaroslava Haška, jenž je v knize představen nejen jako významný spisovatel, ale i z hlediska svého soukromí.