Divotvorný klobouk : fraška v trojím dějství - Klicpera, Václav Kliment, 1792-1859 (Drama, 2024)
Tříaktová divadelní hra, jejímž dějovým základem je anekdota o napálení kupce Koliáše dvěma mladými studenty, Strnadem a Křepelkou.