Milenky našich robotů - Martin, Eduard, 1951- (Městská knihovna v Praze, 2024)
Sbírka povídek, spojujících sci-fi žánr s milostnými náměty. Povídková sbírka o mužích a ženách v 23.století, o jejich láskách, vášních, stesku, příběhy hororového ladění.