Do smrti nejdelší - Dědeček, Jiří, 1953- (Poezie, 2025)
Básnická sbírka obsahuje výběr bezmála šedesáti textů z pěti posledních Dědečkových CD. Ve sbírce jsou i ty syrově milostné z CD Prší nám do campari, i nejnovější ostré protestsongy z poslední desky Nebudu bydlet v Québecu: Potkan, Udavači nebo Sněmovní. Nakladatelská anotace. Kráceno.