Milenci našich žen - Martin, Eduard, 1951- (Městská knihovna v Praze, 2025)
Soubor sci-fi povídek s vesměs milostnými náměty. Fantastické povídky o dokonalých robotech, schopných zastupovat člověka ve všech situacích. Jednotlivé příběhy jsou propojeny postavou mladého konstruktéra robotů Daidala, který prožívá na různých planetách nejen milostná dobrodružství.