Přízraky doktora Frankensteina - Martin, Eduard, 1951- (Městská knihovna v Praze, 2025)
Novely o neuvěřitelných příhodách, přesahující často hranice lidského poznání. Děj je příznačný a lidé se v novelách ocitají v mezních životních situacích, ve kterých se jejich povaha a sklony projeví nejcharakterističtěji.