E-knihovna.cz : 2024 : ediční plán podzim-zima (Městská knihovna v Praze, 2024)
Publikace představuje elektronické knihy, které vydá Městská knihovna v Praze v období podzim-zima 2024. Informace o chystaných básnických a prozaických titulech doprovází stručné medailonky autorů, ukázky a obrázky obálek.