Babička nekandiduje : veselohra o třech jednáních - Balcarová, Milena, 1905-1945 (Drama, 2024)
Ve své době úspěšná komedie české herečky a dramatičky, poprvé uvedená roku 1937, si bere na mušku generační střety a uplatnění žen ve veřejném životě.