Dreamlike : gamebook - Hofman, Petr (Městská knihovna v Praze, 2025)
Originální hra s tematikou mediální gramotnosti hráče zavádí do futuristické knihovny v neurčité budoucnosti. Prostřednictvím úkolů se rozplétá záhada, kdo za knihovnou stojí, a podle zvolených odpovědí se odvíjí různé možnosti cesty ven. Hra se snaží hráčům zábavnou formou přiblížit způsoby práce s informacemi a upozornit na potřebu kritického pohledu. Hra je určena 1–2 dospělým hráčům s časovou dotací 30–60 minut.