O knihovnickou sovu 2024 : nepřehlédnutelné : sborník nejlepších povídek ze 4. ročníku literární soutěže Městské knihovny v Praze - Kašparová, Jarmila, 1986- (Městská knihovna v Praze, 2025)
Sborník oceněných povídek ze stejnojmenné literární soutěže, pořádané Městskou knihovnou v Praze v roce 2024. Podtitul 4. ročníku literární soutěže MKP zněl "Nepřehlédnutelné". Sborník nabízí jedenadvacet porotci oceněných povídkových variací na tento obecně vyjádřený námět.