Olympijský vítěz : veselohra o třech jednáních - Balcarová, Milena, 1905-1945 (Drama, 2025)
Tříaktová komedie české herečky a dramatičky, poprvé uvedená roku 1940, je situována na palubu zaoceánského parníku.