Citové zátiší - Colette, 1873-1954 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Novela, kterou pozoruhodná francouzská autorka napsala roku 1907 po krachu svého prvního manželství, se s vypjatou imaginací věnuje tématu věrnosti a nevěry.