Má pouť životem a uměním - Vydra, Václav, 1876-1953 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Paměti významného českého divadelního herce Václava Vydry, člena Vinohradského a posléze Národního divadla v Praze, v jehož čele stál jako ředitel v letech 1945-49.