Kompendium knihovnictví. - Timko, Marek, 1979- (Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě, 2024)
Publikace obsahuje souhrn poznatků z následujících oblastí studia knihovnictví: výzvy pro současné knihovnictví, čtení a čtenářství, publikování v kontextu informační společnosti, kyberbezpečnost a management kultury.