Vrah - Hůlka, Jaroslav, 1899-1924 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Povídkový triptych předčasně zesnulého, levicově avantgardního básníka a prozaika. Jeho prózám je společný silný sociální akcent, jeho hrdinové jsou lidé na okraji a dně společnosti.