Error : mini - série. - Stodůlka, Stanislav, 1982- (Mini - série, 2025)
Populárně-naučná publikace ze série, která nabízí cestu k hlubšímu sebepoznání a osobnímu růstu skrze porozumění provázanosti těla a mysli. Tato část se zabývá vztahem pudové a racionální složky lidské mysli, lidskými emocemi a emocionalitou.