Pochvaljavsja chovrašok - Ščehel's'ka, Tetjana Kostjantynìvna, 1949- (Mìs'ka bìblìoteka u Prazì, 2025)
Knížka básniček o písmenech ukrajinské abecedy, veršovaných hádanek a dalších veršů pro menší děti z pera současné ukrajinské autorky.