E-knihovna.cz : 2025 : ediční plán jaro-léto (Městská knihovna v Praze, 2025)
Publikace představuje elektronické knihy, které vydá Městská knihovna v Praze v období jaro-léto 2025. Informace o chystaných básnických a prozaických titulech doprovází stručné medailonky autorů, ukázky a obrázky obálek.