Nedokončené vyznání - Gide, André, 1869-1951 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Triptych významného francouzského prozaika, který ve třech tematicky propojených románových příbězích (Škola žen, Robert a Jenovéfa) zkoumá vztah mezi štěstím jedince a jeho rolí v rodině či v širší společnosti.