Vrah mezi námi - Kocourek, Franta, 1901-1942 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Detektivka meziválečného českého novináře a spisovatele. Před necelým rokem byla zavražděna mladá žena. Vladimíru Zachariáši Zachovi, amatérskému detektivovi, neobjasněná vražda nedá spát. Jeho neklid ještě vzroste, když pár dnů před výročím vydavatelství místních novin obdrží dopis s oznámením budoucí vraždy, ve stejný den, na stejném místě jako minule...