Chachaři : pět povídek - Handzel, Karel, 1885-1948 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Sbírka povídek z ostravského prostředí, vydaná poprvé roku 1922, vypráví příběhy "chacharů", lidí tak či onak na dně společnosti, kteří "jsou všude, kde duch leží v lenosti jako žebrák ve tmě, místo aby tančil jako dítě na výsluní".