Pod Mléčným lesem : hra pro hlasy - Thomas, Dylan, 1914-1953 (Drama, 2025)
"Hra pro hlasy" významného anglického básníka je poetickým rozhlasovým dramatem, v němž autor skládá hold velšské krajině svého dětství a jejím svérázným obyvatelům.