Čtení o staré Praze - Hádek, Karel, 1894-1950 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Publikace přináší krátké příběhy o zajímavých pražských místech, zvycích a událostech, které se v minulosti odehrály. Námětem je například popis loterijní hry lotynky nebo vyprávění o slavnostech v Kanálce. Publikace se v určitých příbězích shoduje s předchozí autorovou prací Čtení o staré Praze. Názvy některých kapitol byly mírně pozměněny a některé příběhy byly nově doplněny. Vyprávění o osobnostech se v této knize nevyskytují.