Knížka o čtení praktickém - Mahen, Jiří, 1882-1939 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Praktická příručka o čtení a čtenářství, veřejných knihovnách a o tom, jakým způsobem vytěžit co nejvíce informací z přečteného textu.