Voňavka - Wudy, Robert, 1977- (Poezie, 2025)
Čtvrtá kniha poezie básníka Roberta Wudyho je tentokrát intimněji vyladěnější než předcházející sbírky a přináší verše, v nichž v drobných epizodách oscilují nejrozmanitější lidské vlastnosti a záchvěvy. Wudy opouští bujné alegorické bájesloví, aby se s čistou hlavou vrhl do nové výzvy a ve Voňavce ohledal možnosti intimní milostné lyriky pro současnost. Zjišťuje, že cosi zbylo. Nakladatelská anotace.