Konec velké epochy : původní televizní hra - Smetanová, Jindřiška, 1923-2012 (Drama, 2025)
Scénář původní televizní hry o okupantech z vesmíru a o tom, jak na jejich vpád reagují hosté jednoho pražského podniku. Alegorie celospolečenského klimatu z roku 1965, v níž je osazenstvo pražské restaurace konfrontováno se zprávou o počínající mimozemské okupaci, se v kontextu dalších historických událostí stala až mrazivě vizionářskou předpovědí.