Podivná mezihra - O'Neill, Eugene, 1888-1953 (Drama, 2025)
Hra předního amerického dramatika a nositele Nobelovy ceny představuje důležitý bod v jeho tvorbě díky použití proudu vědomí a vnitřních monologů postav.