Vlastní životopis Alice B. Toklasové - Stein, Gertrude, 1874-1946 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Osudy Gertrudy Stein, americké spisovatelky a představitelky literárního modernismu, jsou zachyceny prostřednictvím životopisu její přítelkyně Alice B. Toklas. Text dává nahlédnout do vzrušené atmosféry francouzské metropole začátku 20. století.