Útěk - Galsworthy, John, 1867-1933 (Drama, 2025)
Drama anglického nositele Nobelovy ceny a vrcholného představitele kritického realismu. Protagonistou je tu muž, uprchnuvší z káznice, kam byl ne zcela právem odsouzen.