Staropražské panoptikum - Hádek, Karel, 1894-1950 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Půvabná směsice příběhů, historek, písní, událostí a vyprávění o zajímavých osobnostech, jejichž život byl nějakým způsobem spjat s Prahou. Časové rozpětí sahá od středověku až po devatenácté století.