Pouta - Colette, 1873-1954 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Román s autobiografickými prvky autorčina citového života. Hrdinka Renée Néré hledá cestu k emancipaci, pokouší se překonat konvenční morálku, až zjišťuje, že v této společnosti se láska redukuje jen na živočišný pud...