K ránu přichází smrt : román s variacemi - Tetauer, Frank, 1903-1954 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Próza významného meziválečného dramatika, prozaika a literárního teoretika, charakterizovaná jako "román s variacemi" či "román o psaní románu", vystihuje atmosféru divadelního a uměleckého světa okupované Prahy.