Život není sen : hra o životě a lásce Boženy Němcové ve třech dějstvích - Tetauer, Frank, 1903-1954 (Drama, 2025)
Historické psychologické drama, jehož námětem je epizoda ze života Boženy Němcové, zejména její kontroverzní vztah s básníkem Václavem Bolemírem Nebeským.