Zpovědnice dona Juana : román touhy - Müldner, Josef, 1880-1954 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Expresivní "román bolesti a touhy" pozapomenutého českého meziválečného autora. V opuštěném hotelovém pokoji je nalezen svazek osobní zpovědi muže, který se přezdívá Donem Juanem. Jeho teskné vzpomínky na mnohé ženy jsou adresovány jeho jediné lásce Luise.