Zlatíčkův konec - Colette, 1873-1954 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Tragický milostný příběh z pařížského polosvěta 20. let navazuje na román Zlatíčko. Návrat k postavám z románu Zlatíčko se odehrává až po 1. světové válce, kdy hrdina nemůže najít cestu k okolnímu světu. Brzy poznává, že mu k plnému životu chybí něžná láska bývalé milenky. Návrat mu přináší velké zklamání a nakonec je příčinou jeho tragického konce.