Blouznění mnicha Innocence - Müldner, Josef, 1880-1954 (Městská knihovna v Praze, 2025)
Fantaskní novela z roku 1924, jejímž hrdinou je senzitivní mnich, který má schopnost ve spánku prožívat děje z libovolně vzdálené minulosti.