Velká kniha nesmyslů - Lear, Edward, 1812-1888 (Poezie, 2025)
Humor klasika anglického nonsensu. Vedle krátkých hříček zde najdeme také obsáhlejší literární útvary - básně, písně, pseudopohádky, nesmyslnou botaniku aj.