Neviditelný - Jungsted, Mari (Kniha Zlín, 2012)
Románem Neviditelný se českým čtenářům poprvé představuje autorka označovaná za královnu švédské detektivky. Komisař Anders Knutas pátra na ostrově Gotland po sériovém vrahovi.